TSMT torna

A TSMT torna (Tervezett Szenzomotoros Tréning) nagy-és finommozgásokon keresztül érleli az idegrendszert. Olyan gyerekeknek segít, akik megkésett, vagy a szokásostól eltérő fejlődés jeleit mutatják.

Alkalmazható beszédhibás, hiperaktív, figyelemzavaros, magatartási, tanulási, illetve mozgási nehézségekkel küzdő gyerekeknél egyaránt.

A széles eszköztárat és játékos gyakorlatsorokat használó módszer 3 hónapos kortól egészen kisiskolás korig nyújt segítséget.

A terapeuta által vezetett órák mellett házi feladatokat, otthon végzendő, kifejezetten az adott gyerekre szabott gyakorlatsort is kapnak a családok. Ezek között például mozgáskoordinációra, észlelésre, ritmusérzékre, figyelemre, koncentrációra ható feladatok találhatók, amiket versek, dalok kísérnek.

Bejelentkezés:

File Betty

30/986-45-95

trambulintanoda@gmail.com

vagy az alábbi űrlapon keresztül:  

Ribizli Egészségműhely 2024 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!