RÓLUNK

Miért Ribizli? 

RIBIZLI. Egy szó, amit szinte csak mosolyogva lehet kimondani. 

A nagykovácsi Ribizli Egészségműhely azért jött létre, hogy legyen egy hely, ahol minden a testi-lelki egészségről, a fejlődésről, a feltöltődésről szól. Egy hely, ami összeköt. Egy hely, ahova ha belépsz, elfogadás, támogatás és jó hangulat vesz körül. 

Munkatársaink közé csak olyan, tapasztalt szakemberek kerülhetnek, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak. A ribizliszemekhez hasonlóan mi is sokfélék vagyunk, de mégis hasonlóak. Egy közös "szár" vezet minket, mint a ribizli fürtjét: tudásunk legjavát nyújtjuk, és azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók mindig valami plusszal térjenek haza. 

Egészségműhelyünk Nagykovácsi Ófalujában található, szó szerint néhány lépésre a csodálatos természetvédelmi területtől. 
Vendégeinket parkolási lehetőséggel, modern környezettel és teával, kávéval várjuk.

Találkozzunk minél hamarabb!

Ribizli Egészségműhely 2024 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!