![](https://e25a2d5eef.clvaw-cdnwnd.com/a623e26a74e432d0179c6c9eb7232117/200000184-c3826c3829/pexels-johannes-plenio-2957860.jpeg?ph=e25a2d5eef)
Pszichológiai tanácsadás
Czecz Fruzsina vagyok. 2012-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként, majd az ELTE szakirányú továbbképzésén szereztem tanácsadó szakpszichológus oklevelet. Itt kezdtem mélyebben foglalkozni a gasztronómia és a lélektan lehetséges metszéspontjaival, ami azóta is a munkám fő részét alkotja.
Önismereti eszközként használom az ételek nyelvét, az étkezési szokásokat, rituálékat, problémákat. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden alkalommal ízekről beszélgetünk, a kérdéskörtől függ, hogy milyen irányba haladunk.
Kamaszokkal, felnőttekkel egyaránt foglalkozom, gyerekek esetében pedig szülői konzultációra van lehetőség.
Egyéni-és csoportos tanácsadásokat, workshopokat indítok, valamint megbízott oktatóként Gasztropszichológia kurzust tartok a Károlin.
"Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül" című könyvem 2022 őszén jelent meg a HVG Kiadó gondozásában.
Bejelentkezés:
info@gasztropszichologia.hu
30/525-69-89
vagy az alábbi űrlapon keresztül: