Pszichológiai tanácsadás

Czecz Fruzsina vagyok. 2012-ben végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen pszichológusként, majd az ELTE szakirányú továbbképzésén szereztem tanácsadó szakpszichológus oklevelet. Itt kezdtem mélyebben foglalkozni a gasztronómia és a lélektan lehetséges metszéspontjaival, ami azóta is a munkám fő részét alkotja. 

Önismereti eszközként használom az ételek nyelvét, az étkezési szokásokat, rituálékat, problémákat. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy minden alkalommal ízekről beszélgetünk, a kérdéskörtől függ, hogy milyen irányba haladunk.

Kamaszokkal, felnőttekkel egyaránt foglalkozom, gyerekek esetében pedig szülői konzultációra van lehetőség.

Egyéni-és csoportos tanácsadásokat, workshopokat indítok, valamint megbízott oktatóként Gasztropszichológia kurzust tartok a Károlin. 

"Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül" című könyvem 2022 őszén jelent meg a HVG Kiadó gondozásában. 

Bejelentkezés: 

info@gasztropszichologia.hu

30/525-69-89

vagy az alábbi űrlapon keresztül: 

Ribizli Egészségműhely 2024 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!