Masszázs

Kemény Anikó vagyok, masszőr. Régóta vágytam arra, hogy azzal foglalkozhassak, amit szeretek, ezért kezdtem el tanulni felnőtt koromban a masszázst. Úgy érzem, ezzel tudok legtöbbet adni az embereknek. 1 évet töltöttem a Green Power Gym-ben, előtte évekig masszíroztam Budapesten a Harmónia Fészekben, illetve egy rövid ideig a Mandala Day Spa-ban. Kétféle masszázzsal foglalkozom:

Svédmasszázs

Oldja a munkahelyi és magánéleti stresszt. Kezeli a sportolás közben szerzett húzódásokat. Lazítja a fizikai munka során megterhelt izmokat, végtagokat. Növeli az izomzat teljesítőképességét. Megelőzi és megszünteti az ülőmunka esetén kialakult derék- és hátfájást. Harmonizálja a test és lélek működését, felfrissít. A masszázs különböző erősségű fogásokkal történik az egyén állapotától függően. A 30 perces masszázst a hát, nyak, váll területekre javaslom. A 45 perces masszázs vagy a teljes hátsó test kezelését foglalja magába, vagy igény esetén az elülső oldalt is tartalmazhatja, de lehet kérni csak a hát, nyak, váll területre is. A 60, 90, 120 perces masszázsok a teljes test hátsó és elülső oldalát tartalmazzák. A hosszabb masszázsok során több idő van az egyes területek alaposabb kezelésére.

Holisztikus masszázs

Oldja az életünk során szerzett fájdalmakat, blokkokat, amelynek következtében az érzelmi blokkok okozta testi fájdalmak csökkenhetnek, akár el is múlhatnak. A test felszabadul, és az energiaáramlás beindul a korábban blokkolt területeken, megszüntetve az energia többletet vagy éppen hiányt. Nehéz élethelyzetben segít megtalálni az éppen aktuális egyensúlyt, békét. Harmóniát hoz az ember életébe, elindítja az egyént a megoldás felé vezető úton. A masszázs akkor a leghatékonyabb, ha a masszázs során együttműködünk, azaz beszélgetést folytatunk, amely során tudatosodhatnak az elakadások, ezáltal megtörténhet a megértés, elfogadás, elengedés varázslatos folyamata az egyénben, így a szomorúságot, bánatot felváltja az öröm, hála érzése. Az elakadás mértékétől, illetve az elakadások számától függően ehhez több alkalomra is szükség lehet, hiszen a sérülések, amelyeket éveken át hordozunk, nem minden esetben tudjuk feldolgozni 1 alkalom alatt. Ez a fajta masszázs 90 és 120 perces formában elérhető.

Bejelentkezés:

30/289-00-07

vagy az alábbi űrlapon keresztül: 

Ribizli Egészségműhely 2024 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!