Családállítás

Dr. Tausz Dóra vagyok, szeretettel várlak benneteket a Ribizli Egészségműhelyben!

Életem során nagyon sok segítséget kaptam abban, hogyan élhetek örömtelibben, boldogabban, bátrabban, kitartással. Támogattak ebben a gyermekeim, a férjem és nagyszerű segítő szakemberek.
Megtanultam, hogyan segíthetek önmagamnak, és megtanultam azt is, hogyan segíthetek másoknak, ha valami nem megy, nehézséget okoz.

Az eltelt évek során egyre jobban éreztem magam az életemben, és megszületett bennem az a nagyon erős belső motiváció, hogy ez másokkal is megtörténhessen.

Valószínűleg ezért adom fel az eddigi fogorvosi munkám egy részét, és tölthetek egyre több időt a lelki segítői hivatásommal.

Képesítéseimet a családállítás, párkapcsolati mediáció, hipnózis és meditációs coach területeken szereztem.

Elvégeztem a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás elméleti alapképzését, illetve az ehhez kapcsolódó önismereti folyamatot.

Részt vettem továbbá az Érzelmi Fókuszú Terápia alapképzésen, kiegészítve ezt egy párkapcsolatépítő beszélgetéseket segítő, ún. "Ölelj át" csoportvezetői végzettséggel.

Szombati napokon indítok családállítás csoportot, a legközelebbi időpontról mindig a "Programok" menüpont alatt tájékozódhatsz.

De mi is az a családállítás? A minket körülvevő ún. morfogenetikus mezőben megjeleníthető, előhívható, hogy mi történik bennünk, körülöttünk, mi nincsen "rendben", mi akadályozza testi-lelki egészségünket. Ráláthatunk mindezekre, így van lehetőség változtatni, hogy békésebben, nyugodtabban élhessünk. Csoportos állításoknál a csoporttagok, az egyéni állításnál kisebb segédeszközök, mint például gyurma, színes lap, kristályok segítenek a megjelenítésben. Testi és lelki egészségünk érdekében "rendet teszünk" önmagunkban és a családunkban.

Bejelentkezés:

20/340-22-67

tauszdora@gmail.com

vagy az alábbi űrlapon keresztül: 

Ribizli Egészségműhely 2023 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!