"Ölelj át!" csoport

Dr. Tausz Dóra vagyok, szeretettel várlak benneteket a Ribizli Egészségműhelyben!

Életem során nagyon sok segítséget kaptam abban, hogyan élhetek örömtelibben, boldogabban, bátrabban, kitartással. Támogattak ebben a gyermekeim, a férjem és nagyszerű segítő szakemberek.
Megtanultam, hogyan segíthetek önmagamnak, és megtanultam azt is, hogyan segíthetek másoknak, ha valami nem megy, nehézséget okoz.

Az eltelt évek során egyre jobban éreztem magam az életemben, és megszületett bennem az a nagyon erős belső motiváció, hogy ez másokkal is megtörténhessen.

Valószínűleg ezért adom fel az eddigi fogorvosi munkám egy részét, és tölthetek egyre több időt a lelki segítői hivatásommal.

Képesítéseimet a családállítás, párkapcsolati mediáció, hipnózis és meditációs coach területeken szereztem.

Elvégeztem a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás elméleti alapképzését, illetve az ehhez kapcsolódó önismereti folyamatot.

Részt vettem továbbá az Érzelmi Fókuszú Terápia alapképzésen, kiegészítve ezt egy párkapcsolatépítő beszélgetéseket segítő, ún. "Ölelj át" csoportvezetői végzettséggel.

Az "Ölelj át!" csoport egy párok számára készült nyolcalkalmas kapcsolatépítő foglalkozás sorozat. Megtanuljátok, hogyan érthetitek meg jobban egymást, mi módon tudjátok a nézeteltéréseiteket könnyebben feloldani, hogyan kerülhettek még közelebb egymáshoz, egymás kölcsönös megelégedésére, ami segít, hogy kapcsolatotok még stabilabb és harmonikusabb legyen. A foglalkozást egy párnak a Ribizli Egészségműhelyben, több pár részvétele esetén online formában szervezem.

Bejelentkezés:

20/340-22-67

tauszdora@gmail.com

vagy az alábbi űrlapon keresztül: