Mentálhigiénés tanácsadás

Boros Viktória vagyok, mentálhigiénés szakember, BodyArt instruktor és művészettörténész.

Test és lélek elválaszthatatlan, egységes egész. Amikor lelki egyensúlyunk megbomlik, az összhang megtörik és számtalan apró, gyakran egyre erősödő testi figyelmeztetés érkezik.

A stresszel együtt jár a migrén, a puffadás és a derékfájdalmak, szédülés és a mellkasi szorítás... Keressük az okokat, orvosról orvosra járva, szervi bajok után kutatva, "eredménytelenül", mert semmi nem indokolja a tünetet.

A speciális nyújtások, egyensúly- és légzésgyakorlatok, átmozgató, lazító mozdulatsorok, kombinálva az elakadásokat tisztázó beszélgetésekkel, különböző vizualizációs gyakorlatokkal (képekről beszélgetünk, kötetlenül) oldják az erősödő feszültséget, enyhítik a testi tüneteket. És talán sikerül elmozdítani a folyón úsztatott fák közül azokat, amelyek keresztbe állva eltorlaszolják a szabad áramlást, és mögöttük egyre csak tornyosul a többi.


Egyensúly a mindennapokban. Stabilitás és rugalmasság nehéz helyzetekben. Énismeret.

Integratív mentálhigiénés szakemberként a mozgás- és a befogadó művészetterápiák eszköztárával segítem és támogatom klienseimet személyes fejlődésükben, a nehéz élethelyzetekből való kilábalásban.
A pszichodráma három éve, a terepfutás tíz éve személyes utam és fejlődésem fontos pillérei. A Qigong testi-lelki egyensúlyom karbantartásának eszköze.
"Képek és történetek" blogom ITT olvasható. 

Bejelentkezés:

info@borosviktoria.hu

06-30-488-33-45 

vagy az alábbi űrlapon keresztül: 

Ribizli Egészségműhely 2023 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!