Meditáció

Dr. Tausz Dóra vagyok, szeretettel várlak benneteket a Ribizli Egészségműhelyben!

Életem során nagyon sok segítséget kaptam abban, hogyan élhetek örömtelibben, boldogabban, bátrabban, kitartással. Támogattak ebben a gyermekeim, a férjem és nagyszerű segítő szakemberek.
Megtanultam, hogyan segíthetek önmagamnak, és megtanultam azt is, hogyan segíthetek másoknak, ha valami nem megy, nehézséget okoz.

Az eltelt évek során egyre jobban éreztem magam az életemben, és megszületett bennem az a nagyon erős belső motiváció, hogy ez másokkal is megtörténhessen.

Valószínűleg ezért adom fel az eddigi fogorvosi munkám egy részét, és tölthetek egyre több időt a lelki segítői hivatásommal.

Képesítéseimet a családállítás, párkapcsolati mediáció, hipnózis és meditációs coach területeken szereztem.

Elvégeztem a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás elméleti alapképzését, illetve az ehhez kapcsolódó önismereti folyamatot.

Részt vettem továbbá az Érzelmi Fókuszú Terápia alapképzésen, kiegészítve ezt egy párkapcsolatépítő beszélgetéseket segítő, ún. "Ölelj át" csoportvezetői végzettséggel.

Várlak segítő beszélgetésre, meditációra! Relaxált állapotban amikor testünk és elménk is megpihen, de mégis éber állapotban, az akadályozó gondolok gátjáttól megszabadulva, velem beszélgetve vagy csak a pihentető zene hatására tudatosulhatnak benned érzések, gondolatok amelyek segítenek.

Bejelentkezés:

20/340-22-67

tauszdora@gmail.com

vagy az alábbi űrlapon keresztül:

Ribizli Egészségműhely 2023 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!