Konduktív pedagógia és korai fejlesztés

Zimonyi-Vági Rebeka vagyok. Konduktor, alapozó-és homloklebenyterapeuta. 2015-ben szereztem konduktor diplomámat a Pető András Főiskolán, 2016-ban lettem alapozó mozgásterapeuta, kicsivel később pedig homloklebenyterapeuta. 2019-ben diplomáztam az ELTE PPK-n kora gyermekkor pedagógiája szakirányon, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetemen tanulok pszichológiát.

Szívem közepe a GYEREK. És a lelkemé is, mert kicsit én is gyermek maradtam. Kicsi, nagy, kisebb és nagyobb. Fürge és lassabb, ügyes és kacska, nagydumás és csendeske. Várom őket szeretettel!

A Ribizli Egészségműhelyben szeretettel várom gyermeked
2 hónapos kortól, ha azt tapasztalod, elmaradást mutat fejlődésében kortársaihoz képest, vagy csak szeretnél értékes időt eltölteni kisbabáddal, ahol hasznos, preventív tornagyakorlatokat sajátíthattok el. Az anamnézis, illetve tapasztalataid átbeszélése után játékos torna várja a gyermekedet, mely tökéletes kiegészítője lehet különféle manuálterápiáknak (Dévény torna, Pfaffenrot-terápia) egyaránt! Szükség esetén otthoni tanácsokkal, gyakorlatokkal látlak el Titeket.

Konduktorként mozgássérült gyermekek fejlesztése is a mindennapjaim része, Pető András különleges módszerével, mely szellemi hungarikum. Amennyiben gyermeked központi idegrendszeri sérüléssel él, szeretettel várom őt komplex egyéni fejlesztő foglalkozásaimon!  

Bejelentkezés: 

rebeka.vagi@gmail.com 

70/297-43-04 

vagy az alábbi űrlapon: