Hatha jóga

Kovács Réka vagyok, a Testnevelési Egyetem hallgatója, YAI okleveles Hatha- és nőijóga oktató. Kisgyerekkorom óta része mindennapjaimnak a sport és annak rengeteg ága, legyen szó kézilabdáról, labdarúgásról, teniszről, néptáncról, futásról, lovaglásról, akrobatikáról, röplabdáról, kung fu-ról, balettról... Emellett rajzolással, festéssel is foglalkozom.

Egy elhúzódó sérülés vezetett el a jógához, ahol rátaláltam a gyógyulás útjára, mind lelki, mind fizikai szinten. A Hatha jóga egy teljes rendszer, melynek a testgyakorlatok (ászanák), légzőgyakorlatok (pránájáma), tisztító gyakorlatok (satkarma) és a meditáció is része. Tudománya segít a helyes életmód és táplálkozás kialakításában, az egyensúly és harmónia önmagunkban való megtalálásában.

A jóga szó egyesülést jelent. Gyakorlása testi, lelki és szellemi összhangot hoz létre. Célja, hogy az egészség fizikai, érzelmi, szellemi, spirituális dinamikus egységében tudjunk élni.

Szeretettel várlak hétvégi óráimon! Namaste!

Bejelentkezés:

30/995-36-51

jogareka@gmail.com

vagy az alábbi űrlapon keresztül: 

Ribizli Egészségműhely 2023 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!