Gyermekpszichológia

Czecz Fruzsina vagyok, tanácsadó szakpszichológus és újságíró. Egyik fő szakmai területem a gyerekekkel és szülőkkel való munka. 

A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem pszichológusként, 2012-ben. Habár a két fiamnál és a klienseimnél nem ismerek jobb tanítókat, a diploma után néhány évvel újra iskolapadba ültem. Az ELTE szakirányú továbbképzésén tanácsadó szakpszichológus oklevelet szereztem, családi-és párkapcsolati specializáción. A képzést 150 órás önismereti folyamat egészítette ki.

Az írás azóta fontos része az életemnek, mióta az első betűk összekötését megtanultam. 2013-ban elvégeztem a Centrál Médiaakadémia akkreditált újságíró képzését, később elindítottam a "Gyerekkel vagyok" blogot, és 2018-ban jelent meg "Gyerekkel vagyok" című kötetem, amiben szülői pillanatokról szóló versek szerepelnek.

Szeretettel várom a családokat, akik úgy érzik, segítségre van szükségük aktuális élethelyzetükben! Jelenleg külföldön élek, ezért csak online konzultációra van lehetőség.

Gyakori témák például: indulatkezelési nehézségek, szorongás, teljesítményvisszaesés, testvérféltékenység, válás, alvásproblémák, leválási nehézség, fegyelmezési gondok.

Bejelentkezés:

czecz.fruzsina@gmail.com

vagy az alábbi űrlapon keresztül:  

Ribizli Egészségműhely 2023 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli. Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!