Babamasszázs, babatorna

Zimonyi-Vági Rebeka vagyok. Konduktor, alapozó-és homloklebenyterapeuta. 2015-ben szereztem konduktor diplomámat a Pető András Főiskolán, 2016-ban lettem alapozó mozgásterapeuta, kicsivel később pedig homloklebenyterapeuta. 2019-ben diplomáztam az ELTE
PPK-n kora gyermekkor pedagógiája szakirányon, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetemen tanulok pszichológiát.

Szívem közepe a GYEREK. És a lelkemé is, mert kicsit én is gyermek maradtam. Kicsi, nagy, kisebb és nagyobb. Fürge és lassabb, ügyes és kacska, nagydumás és csendeske.

Szeretettel várlak babamasszázs foglalkozásomon, ha a spontán szeretetteli érintés mellett egy kellemes nyugtató vagy épp élénkítő érintéstechnikát is elsajátítanál. A babamasszázs segítheti az alvásrendezést, a hasfájós babák kínjaira is jótékony hatással lehet, támogatja a kötődés kialakulását és csökkenti a babák-mamák-papák stresszhormon (kortizol) szintjét is! 

Kutatások támasztják alá, hogy az újszülött babák, csecsemők fejlődésére az érintés kiemelkedő fontossággal bír, az egészséges érzelmi és idegrendszeri fejlődéshez nélkülözhetetlen. 

Az agyi kapcsolatok az ingerek, a mozgás és a térbeli tájékozódás hatására alakulnak ki és fejlődnek kicsiknél és nagyoknál egyaránt. 

Kúszó-mászó foglalkozásaimon a még nem járó, 

míg a tipegő tornára a már stabilan járva közlekedő gyermekeket várom kiscsoportos (maximum 5 fő!), játékos tevékenységre. 

A foglalkozás hossza 45 perc, ahol a gyermekekkel kúszunk, mászunk, pörgünk, forgunk sok-sok mondóka és dal kíséretében, miközben észrevétlenül fejlődik az egyensúlyi rendszer és erősödnek a gerinc egészségéhez szükséges has- és hátizmok! Járó csoportnál nagy hangúsúlyt fektetünk a lábboltozat megfelelő alakulására is.

Bejelentkezés:  

rebeka.vagi@gmail.com

70/297-43-04

vagy az alábbi űrlapon: