Alakformáló-cellulit-és nyirokmasszázs

Szemes Kriszti vagyok. Több, mint 20 év reklámszakma után valami más iránt is hívást kezdtem érezni, s ezt a masszázsban találtam meg. Alakformáló-cellulit-és nyirokmasszázs, amit végzek, és amivel tudom segíteni a hölgyek testi-és lelki egészségét.

Speciális, egyedi masszázstechnikával dolgozom, mely a kézi- és az ún. Madero masszázst ötvözi, köpölyözéssel kiegészítve.

A szépség megőrzése vagy javítása mellett jelentős pozitív hatást gyakorol a szervezet egészségének megőrzésére vagy visszaállítására ez az egyedi masszázstechnika, mivel nagyon erős méregtelenítő hatása van.

A cellulitmasszázs egy speciális masszázstechnika, melynek egyes elemei erőteljesebbek, mint a svédmasszázs, mivel a céljuk a zsírsejtek feltörése, összetörése, hogy a bennük tárolt méreganyagok a véráramba kerülve elhagyhassák a szervezetünket.

A helytelen táplálkozási szokások, a mozgásszegény életmód, az alacsony vízfogyasztás nagyon hamar plusz kilókban jelentkezhet.

Az előzőekben felsorolt tényezők miatt a méreganyagok mind a sejtekben és a sejtközötti térben halmozódnak fel, és ha a nyirokrendszer nem működik megfelelően, a salakanyagok felszaporodnak, és ez nagy mértékben rontja a sejtek anyagcseréjét, ami kihatással van az általános egészségi állapotra.

Mivel a cellulit vagy alakformáló masszázs a zsírpárnák és a cellulit eltüntetésében, a bőr és a kötőszövet feszesítésében segít, ezért az eredmények centiméterekben mérhetőek.

A masszázs során a zsírszövetek fellazulnak, ami megkönnyíti a szervezetünk számára a lebontásukat.
A masszázs hatására a hajszálerek aktivizálódnak, vérbőség keletkezik, emelkedik a szövetek hőmérséklete, mely folyamatok azt szolgálják, hogy a sejtek anyagcseréje felgyorsuljon, a méreganyagok felszabaduljanak és kiürüljenek a szervezetből.

Összességében elmondhatjuk, hogy az alakformáló masszázsnak két nagyon fontos célja van:

  • az esztétikai cél a gödrök, dudorok és a petyhüdt bőr megszüntetése és centikben mérhető kisebb méret a combokon, fenéken, hasi tájékon.
  • egészségügyi szempontból a méreganyagok kiürítése, a vér-, és nyirokkeringés serkentése.

Az alakformáló masszázshoz hozzá kell szoktatni a bőrt és az izmokat, főleg azok esetében, akiknek gyengébb a kötőszöveti struktúrájuk.
A kezdő bemelegítő, előkészítő fogásokat később erős, intenzív mozdulatok váltják fel.

A végeredmény szemmel láthatóan selymesebb bőr, feszesebb testkontúr, egyenletesebb bőrfelszín.

Az alapvető javaslat, mely mindenképpen elősegíti a kívánt hatás elérését:

a kezelés alatt és utána is, érdemes a folyadékfogyasztást megemelni napi 2-3 liter vízre. Növelni a testmozgást, ami akár rendszeres séta is lehet!

Ahogy mindenre, erre is igaz, hogy az alakformáláshoz kitartás, erőfeszítés és türelem kell.

Várok minden kedves Hölgyet a Ribizli Egészségműhelyben és az Instagram oldalamon is! 

Bejelentkezés: 06-30-961-03-44

vagy az alábbi űrlapon keresztül:

Ribizli Egészségműhely 2023 | Minden jog fenntartva.
Az Egészségműhelyben zajló foglalkozások minőségéért és szakmai hátteréért minden esetben a foglalkozást tartók felelősek. A "Ribizli Egészségműhely" fantázianév, a testi-lelki egészségért dolgozó munkatársak közösségét jelöli.  
 Kapcsolat: Czecz Fruzsina, ribizliegeszsegmuhely@gmail.com
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!